Støtt oss

Liker du å tippe? Vil du gi din Grasrotandel fra Norsk Tipping til Snåsa Skytterlag? Du kan støtte oss ved å registrere Snåsa Skytterlag som Grasrotmottaker på ditt tippekort/-konto. NB! Kun for de som er 18 år eller eldre.

Grasrotandelen gir deg som tipper/spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Snåsa Skytterlag.

For å være grasrotgiver må du være kunde hos Norsk Tipping. Ved spill hos Norsk Tipping vil inntil 5 prosent 3 av spillinnsatsen gå direkte til din grasrotmottaker, og hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres. Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Du kan bli grasrotgiver på en av følgende måter:

• Via SMS, send «Grasrotandelen 990060215» til 2020 (uten anførselstegn). Nummeret 990060215 er Snåsa Skytterlags organisasjonsnummer og må være korrekt for at du skal gi støtten til skytterlaget.
  • I mobilappen kan du også sette det opp ved å gå til «Min side» og velge «Grasrotmottaker». Der kan du søke opp Snåsa Skytterlag og knytte din grasrotandel til oss.
  • Norsk Tipping sine nettsider. Her kan du søke opp Snåsa Skytterlag, klikke «Tilknytt» og så følge instruksene.
  • Hos kommisjonæren på butikken, be denne søke opp og sette Snåsa Skytterlag som grasrotmottaker for deg på terminalen. Spør i butikken hvis du får problemer med å knytte deg til med noen av de andre alternativene.

NB! Det koster ingenting ekstra å støtte oss!

Statistikk fra Norsk Tipping som viser vår Grasrotandel